Professioneel en Erkende Hondenuitlaatservice

Honden Uitlaat Service LissDogs

 

                     

 

DE WANDELINGEN

De wandelingen worden gehouden in een losloopgebied zodat uw hond lekker kan rennen. De wandelingen duren 1 uur en met het ophalen en thuis brengen zal uw hond tussen de 1½-3 uur van huis zijn, afhankelijk van waar u woont. Als uw hond overlast veroorzaakt in de groep of voor andere wandelaars zal ik hem/haar aan de lijn doen. Als uw hond overlast blijft veroorzaken dan kan ik hem/haar helaas niet langer meenemen.

 

HOEVEEL HONDEN GAAN ER MEE?

LissDogs werkt met een beperkt aantal honden per groep (8-10). Dit is niet alleen voor de veiligheid maar ook om een goed overzicht tijdens de wandelingen te houden. Zo is er bovendien voldoende ruimte voor individuele aandacht, zitten de honden niet te lang in de bus tijdens het ophalen en wegbrengen en kunnen ze allemaal liggen in de bus.

 

WANDELSCHEMA

LissDogs wandelt op doordeweekse dagen maar biedt ook weekendwandelingen aan. Er zijn 2 wandelingen op maandag, dinsdag en donderdag en op woensdag en vrijdag is er alleen een ochtendwandeling. Afhankelijk van de plaats waar u woont gaat uw hond tijdens de ochtend of middagwandeling mee. Een verschuiving van dag of dagdeel is alleen mogelijk als het rijschema het toelaat en als de hond in de desbetreffende nieuwe groep past. Door onvoorziene omstandigheden kunnen de wandeltijden een half uurtje vroeger of later plaatsvinden.

Maandag9.30-10.30 en 12.00-13.00
Dinsdag9.30-10.30 en 12.00-13.00
Woensdag9.30-10.30 en 12.00-13.00
Donderdag9.30-10.30 en 12.00-13.00
Vrijdaggeen groepswandelingen, alleen wandeling tussen 9.00-10.00 op aanvraag

 

HOE GAAT HET MET UW HOND?

Natuurlijk houd ik u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen van uw hond. Daarnaast zal ik op deze website foto's plaatsen die u kunt downloaden. U kunt dan zien welke honden in de groep zitten van uw hond.

                                                                                                                                                                                                        

Top